Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 19g66kcal0.1g0g7.5g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe9g35kcal0.4g7.7g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten4.7g15kcal1.1g2.1g1g0.5g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g19g57kcal1.8g11.5g0.4g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g726kcal15g118.8g22.2g7.6g
Valittu annoskoko143g363kcal7.5g59.4g11.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna71g181kcal3.8g29.7g5.6g1.9g
Arvot/100g100g254kcal5.3g41.6g7.8g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182