Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 23g39kcal1.7g0.5g3.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 23g74kcal0.4g0.7g7.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki28g16kcal2.4g1.4g0.1g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi23g101kcal1.5g13.5g4.7g0.7g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton9g65kcal0g0g7.2g0g
Mangosose, Piltti28g17kcal0.1g4.2g0.1g0.3g
Sokeri 10g39kcal0g9.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.7g2.4kcal0.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g706kcal13.4g59.6g46.8g2g
Valittu annoskoko143g353kcal6.7g29.8g23.4g1g
Annoskoko puolitettuna72g176kcal3.4g14.9g11.7g0.5g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.8g16.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199