Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 74g106kcal9.3g0.2g7.6g0g
Canderel makeutusjauhe2.2g8.6kcal0.1g2.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.2g8.3kcal0.4g0.2g0.5g0.7g
Kuohukerma,valio,2dl45g153kcal0.9g1.3g15.7g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g18g91kcal1.3g5.8g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g743kcal24.2g21.8g61.4g1.4g
Valittu annoskoko143g371kcal12.1g10.9g30.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna71g186kcal6.1g5.5g15.4g0.4g
Arvot/100g100g260kcal8.5g7.6g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580