Kesäkurpitsalasagne kebabilla

Viipaloi kesäkurpitsat ohuiksi siivuiksi joko terävällä juustohöylällä tai veitsellä.

Lisää kuumalle paistinpannulle öljyä, kebablastut ja herkkusienet.

Lämmitä hetken.

Lisää creme bonjour cusine ja tomaattimurska sekä murskaa joukkoon valkosipulin kynnet.

Sekoittele ja anna lämmetä kunnolla.

Laita ison vuoan pohjalle ensin kastiketta, murenna reiluja paloja aurajuustoa kastikkeen pinnalle ja laita kerros kesäkurpitsasiivuja.

Lisää jälleen kastiketta ja aurajuusto paloja.

Vielä kerros kesäkurpitsasiivuja ja kastiketta.

Lopuksi ruokakermaa pinnalle ja viimeiseksi reilusti mozzarellaraastetta.

Uunissa 200 asteessa n. 30-45 min. Lasagne on parasta kun annat sen vetäytyä hetken (jos maltat).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Tuikku36
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Kebablastu 200g (Pirkka), annos 100g25g63kcal3.8g1.3g4.8g0.3g
Herkkusieni, säilötty Euroshopper14g1.6kcal0.3g0.1g0g0.3g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g13g18kcal0.4g0.3g1.6g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g24g10kcal0.4g2.1g0g0g
Valkosipulinkynsiä suolavedessä (Figaro), annos 30g1.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g5.3g14kcal1.4g0g0.9g0g
Ruokakerma Valio 5%13g7.5kcal0.2g0.4g0.6g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper9g27kcal2.4g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g297kcal18.4g10.6g20.2g1.8g
Valittu annoskoko143g148kcal9.2g5.3g10.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna71g74kcal4.6g2.7g5.1g0.5g
Arvot/100g100g104kcal6.4g3.7g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306996