Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen11g76kcal0.1g0.1g8.4g0g
Kananmuna kuoreton 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.2g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g99g34kcal0.2g7g0.3g1.8g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g7g26kcal0g6.6g0g0g
Sokeri 12g49kcal0g11.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g443kcal2.4g66.8g17.6g4.2g
Valittu annoskoko143g222kcal1.2g33.4g8.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna72g111kcal0.6g16.7g4.4g1.1g
Arvot/100g100g155kcal0.8g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317748