Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 240g292kcal51g0g9.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 300g215kcal5.5g43.3g0.6g3.2g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g72g20kcal0.8g3.5g0.3g2.2g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 8g26kcal0.7g1.1g2.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2840g1106kcal116g95.8g25.2g11g
Valittu annoskoko1420g553kcal58g47.9g12.6g5.5g
Annoskoko puolitettuna710g277kcal29g24g6.3g2.8g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824