Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 751g1662kcal131.4g0g127.6g0g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale19g11kcal1.9g0.9g0.1g13.7g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 125g374kcal22.5g1.5g31.3g0g
Pinaatti 313g42kcal5.1g1.3g0.9g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2840g4612kcal358.2g15.4g348.4g38.2g
Valittu annoskoko1420g2306kcal179.1g7.7g174.2g19.1g
Annoskoko puolitettuna710g1153kcal89.6g3.9g87.1g9.6g
Arvot/100g100g162kcal12.6g0.5g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280894