Lakkapannacotta

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.

Soseuta marjat.

Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen.

Poista siemenet.

Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa.

Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet.

Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä.

Nosta kattila levyltä.

Anna jäähtyä hetki.

Lisää rahka, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos pieniin annoslaseihin.

Peitä kelmulla.

Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Mahanhi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl666g2265kcal13.3g20g233.2g0g
Sokeri 71g287kcal0g70.7g0g0g
Valio maustettu rahka, vanilja333g533kcal24.3g53.3g23.3g0g
Lakka333g140kcal4.7g26g1.7g12.3g
Liivate 17g58kcal14.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2840g6567kcal113.2g340g516.4g24.6g
Valittu annoskoko1420g3284kcal56.6g170g258.2g12.3g
Annoskoko puolitettuna710g1642kcal28.3g85g129.1g6.2g
Arvot/100g100g231kcal4g12g18.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309843