Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 750g208kcal8.9g30.4g1.5g15.7g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g100g31kcal0g10g0g0g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2840g1004kcal18.4g209.6g3g31.6g
Valittu annoskoko1420g502kcal9.2g104.8g1.5g15.8g
Annoskoko puolitettuna710g251kcal4.6g52.4g0.8g7.9g
Arvot/100g100g35kcal0.6g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227