Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 1690g2057kcal359.2g0g67.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 5634g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 2113g1512kcal38.5g304.9g4.2g22.6g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g507g142kcal5.6g24.3g2g15.2g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 56g183kcal5.1g7.9g14.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7788kcal816.8g674.2g176.8g76.8g
Valittu annoskoko10000g3894kcal408.4g337.1g88.4g38.4g
Annoskoko puolitettuna5000g1947kcal204.2g168.6g44.2g19.2g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824