Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3377g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi56g158kcal5.1g3.9g12.9g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2251g3737kcal427.7g0g225.1g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g1688g557kcal18.6g79.3g5.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2257g1718kcal42.4g349.8g4.5g22.6g
Sipuli (kuorittu)371g100kcal4.8g17.8g0.7g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12539kcal997.2g901.6g496.6g58g
Valittu annoskoko10000g6270kcal498.6g450.8g248.3g29g
Annoskoko puolitettuna5000g3135kcal249.3g225.4g124.2g14.5g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201571