Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 451g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g225g79kcal2.3g14.6g1.1g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g180g162kcal8.3g29.7g1.3g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g180g162kcal10.8g27g0.2g0g
Keittojuurekset, Rainbow180g45kcal1.6g8.7g0.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha180g299kcal34.2g0g18g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2844g1507kcal115g162.2g42.2g0.8g
Valittu annoskoko1422g754kcal57.5g81.1g21.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna711g377kcal28.8g40.6g10.6g0.2g
Arvot/100g100g53kcal4g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190151