Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g821g4513kcal8.2g8.2g492.3g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 164g499kcal14.4g90.9g3.1g22.8g
Ruisjauho kokojyväjauho 722g2195kcal63.2g400g13.7g100.4g
Vehnäjauho puolikarkea 853g2928kcal87g597.3g10.2g29.9g
Vesi, vesijohtovesi 328g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 3282g1062kcal95.2g65.6g19.7g114.9g
Sipuli 656g199kcal8.2g31.5g1.3g11.2g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g656g2225kcal141.1g6.6g183.1g0g
Kananmuna kuoreton 1083g1545kcal135.4g3.2g111g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1313g444kcal40.2g64.3g1.3g0g
Mustapippuri 20g55kcal2.1g7.5g0.6g5.2g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton66g14kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31358kcal1190.4g2552.4g1672.6g569g
Valittu annoskoko10000g15679kcal595.2g1276.2g836.3g284.5g
Annoskoko puolitettuna5000g7839kcal297.6g638.1g418.2g142.3g
Arvot/100g100g157kcal6g12.8g8.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439