Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5181g7390kcal647.6g15.5g531g0g
Canderel makeutusjauhe157g603kcal4.6g146.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g63g251kcal0g62.2g0g0g
Leivinjauhe 79g138kcal4.1g29.7g0g0.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 157g581kcal29g17.3g34.1g47.7g
Kuohukerma,valio,2dl3140g10675kcal62.8g94.2g1098.9g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g1225g6355kcal88.2g407.8g486.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g51985kcal1672.6g1545.8g4300.2g96.2g
Valittu annoskoko10000g25993kcal836.3g772.9g2150.1g48.1g
Annoskoko puolitettuna5000g12996kcal418.2g386.5g1075.1g24.1g
Arvot/100g100g260kcal8.4g7.7g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580