Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 657g198kcal6.2g33.5g1.3g13.1g
Sipuli (kuorittu)91g25kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Chili paprika punainen296g118kcal5.9g26.6g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g328g118kcal2g7.2g3.6g9.2g
Vesi, vesijohtovesi 1313g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 72g220kcal6.9g9.8g17g1.2g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g6567g2495kcal72.2g545g6.6g105.1g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)657g1084kcal19.7g26.3g98.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8515kcal228.2g1305.4g254.4g260.2g
Valittu annoskoko10000g4258kcal114.1g652.7g127.2g130.1g
Annoskoko puolitettuna5000g2129kcal57.1g326.4g63.6g65.1g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372792