Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)800g2561kcal80g504.2g18.4g112.1g
Vehnäjauho puolikarkea 434g1488kcal44.2g303.5g5.2g15.2g
Ohrajauho 37g120kcal3g23.6g0.7g2.8g
Siirappi, tumma80g256kcal0.1g59.2g0g0g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2848g9911kcal254.6g1781g168.6g260.2g
Valittu annoskoko1424g4956kcal127.3g890.5g84.3g130.1g
Annoskoko puolitettuna712g2478kcal63.7g445.3g42.2g65.1g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191154