Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)112g416kcal15.7g61.8g9g12.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Sokeri 64g261kcal0g64.1g0g0g
Voi 80g582kcal1g0.3g65.2g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 642g287kcal1.2g60.5g0.6g11.6g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g413kcal12.3g84.2g1.4g4.2g
Sokeri 40g163kcal0g40.1g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)112g416kcal15.7g61.8g9g12.4g
Kananmuna kuoreton 88g126kcal11g0.3g9g0g
Voi 161g1164kcal1.9g0.6g130.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2848g7680kcal117.6g754.4g449.2g81.2g
Valittu annoskoko1424g3840kcal58.8g377.2g224.6g40.6g
Annoskoko puolitettuna712g1920kcal29.4g188.6g112.3g20.3g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76918