Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras105g368kcal14.2g68.9g3g6.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha525g872kcal99.8g0g52.5g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g5.8g53kcal0g0g5.8g0g
Sipuli (kuorittu)77g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Kananmuna kuoreton 169g241kcal21.1g0.5g17.3g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g438g109kcal14.4g12.7g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g105g29kcal1.2g5g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2849g3385kcal303.4g181.6g158.4g21.6g
Valittu annoskoko1425g1692kcal151.7g90.8g79.2g10.8g
Annoskoko puolitettuna712g846kcal75.9g45.4g39.6g5.4g
Arvot/100g100g119kcal10.6g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401042