Fetasalaatti Special Laurendo Al Meira

Pese salaatti ja kuivata huolellisesti keittiöpaperin päällä.

Kuori yksi iso punasipuli ja pilko.

Revi kuivatut jääsalaatinlehdet kulhoon ja laita sipuli joukkoon.

Pese 1 iso keltainen paprika ja poista siemenkota.

n.240 g paprikasta jää siemenkodan ym. jälkeen n. 135 g paprikasiivuja.

Pese 4 isoa tomaattia ja poista kannat.

Tulee n.300 g tomaattia.

Ota n. puolikas kurkku ja kuori ja pilko.

n.140g kurkkua.

Lisää Milbona Fetaa puolikas rasiaa, 125g ja leikkaa kuutioiksi.

Sekoita ainekset hyvin ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1236g124kcal13.6g9.9g2.5g12.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g899g243kcal11.7g43.1g1.8g15.3g
Paprika keltainen 1517g457kcal14.3g77.4g3g30.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3371g684kcal20.2g128.1g10.1g47.2g
Kurkku, tuore1573g157kcal9.4g26.6g1.6g11g
Fetajuusto, Milbona1405g3933kcal280.9g7g309g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11195kcal700.2g584.2g656g232.4g
Valittu annoskoko10000g5598kcal350.1g292.1g328g116.2g
Annoskoko puolitettuna5000g2799kcal175.1g146.1g164g58.1g
Arvot/100g100g56kcal3.5g2.9g3.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157656