Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 425g1725kcal0g424.6g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton400g84kcal1.2g6.4g0g0.4g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g200g878kcal7.4g5.2g92g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2850g5374kcal17.2g872.4g184g0.8g
Valittu annoskoko1425g2687kcal8.6g436.2g92g0.4g
Annoskoko puolitettuna713g1344kcal4.3g218.1g46g0.2g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113