Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1096g307kcal6.6g65.2g2.2g27.4g
Kukkakaali 1124g270kcal20.3g24.7g3.4g25.8g
Kalkkuna 1124g2202kcal353.3g0g86.7g0g
Vesi5618g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g140g49kcal0.6g11.2g0.1g0g
Juuriselleri 843g265kcal10.5g38.8g1.7g26.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g56g93kcal9.8g12g0.7g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g6374kcal802.2g303.8g189.6g159.4g
Valittu annoskoko10000g3187kcal401.1g151.9g94.8g79.7g
Annoskoko puolitettuna5000g1594kcal200.6g76g47.4g39.9g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108309