Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 300g290kcal9g58.8g1g3g
Paistijauheliha 10%300g511kcal60.1g0g30g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g188g526kcal35.7g0.1g41.3g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Maito, Kevyt601g276kcal19.2g28.8g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2853g3225kcal249g179g162.8g7.2g
Valittu annoskoko1426g1613kcal124.5g89.5g81.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna713g806kcal62.3g44.8g40.7g1.8g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598