Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 563g135kcal10.2g12.4g1.7g12.9g
Kasvisliemikuutio 15g45kcal1.4g2g3.4g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)113g96kcal1.1g3.9g7.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Aurajuusto113g383kcal22.5g0g32.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2853g1349kcal72g42.6g91.4g28.4g
Valittu annoskoko1427g675kcal36g21.3g45.7g14.2g
Annoskoko puolitettuna713g337kcal18g10.7g22.9g7.1g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251