Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)5056g6371kcal955.6g171.9g202.2g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g1573g4405kcal283.1g7.9g361.8g0g
Sipuli 1685g510kcal21.1g80.9g3.4g28.7g
Kuohukerma (Ingman)1405g4775kcal30.9g43.5g491.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g32121kcal2581.4g608.4g2118g57.4g
Valittu annoskoko10000g16060kcal1290.7g304.2g1059g28.7g
Annoskoko puolitettuna5000g8030kcal645.4g152.1g529.5g14.4g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895