Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1049g291kcal12.5g42.6g2.1g22g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Voi 40% rasvaa 15g56kcal0.3g0.3g6.1g0g
Piirakkataikina Sunnuntai300g1109kcal15g95.9g75g6g
Siirappi, tumma23g72kcal0g16.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2856g3083kcal56.6g314.8g166.6g57.4g
Valittu annoskoko1428g1542kcal28.3g157.4g83.3g28.7g
Annoskoko puolitettuna714g771kcal14.2g78.7g41.7g14.4g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87903