Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 385g875kcal73.1g0g65.4g0g
Tomaattimurska 933g274kcal5.2g49.4g1.9g17.7g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g12g78kcal0.1g0.1g8.6g0g
Sokeri 5.8g24kcal0g5.8g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g93g261kcal17.7g0g20.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2856g3025kcal192.2g110.6g192.8g35.4g
Valittu annoskoko1428g1512kcal96.1g55.3g96.4g17.7g
Annoskoko puolitettuna714g756kcal48.1g27.7g48.2g8.9g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425