Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 140g22kcal1g2.8g0.1g2.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g200g70kcal3.2g13.8g0.2g2.8g
Tonnikala vedessä, rainbow280g280kcal55.9g1.4g5.6g0g
Voi 200g1449kcal2.4g0.8g162.4g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 70g219kcal5.8g40.3g2.1g6.9g
Vehnäjauho puolikarkea 260g891kcal26.5g181.7g3.1g9.1g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 150140g545kcal40.5g2.1g40.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2856g7059kcal273.2g508.8g428.6g49.6g
Valittu annoskoko1428g3529kcal136.6g254.4g214.3g24.8g
Annoskoko puolitettuna714g1765kcal68.3g127.2g107.2g12.4g
Arvot/100g100g247kcal9.6g17.8g15g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094