Banaanikakku

Tähän kakkuun käy parhaiten ylikypsät banaanit ;)

Sekoita pehmeään rasvaan sokeri ja lisää kananmuna.

Sekoita hyvin.

Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos rasva-sokeri-munaseokseen.

Sekoita tasaiseksi ja painele rengasvuoan pohjalle.

Nosta taikinaa myös ylös reunoille.

Murskaa banaanit haarukalla ja sekoita niihin kermaviili, kananmuna ja vaniljasokeri.

Soseuta punaherukat (puolukatkin käy) ja levitä ne kakkupohjalle.

Kaada kermaviili-banaaniseos päälle.

Ripottele päällimmäiseksi mantelirouhetta.

Paista kakkua 200 asteessa noin puoli tuntia.

Anna seistä vuoassa jonkin aikaa ennen kuin siirrät sen tarjoiluvadille.

Alkuperäinen ohje on kotikokki.

net sivulta jota olen hiukan keventännyt :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Peikkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 70g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Leivinjauhe 5.9g10kcal0.3g2.2g0g0g
Punaherukka 117g66kcal1.7g8.8g0.5g5.9g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%234g141kcal7.5g16.6g4.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 70g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.7g19kcal0g4.6g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 146g787kcal1.3g1g87.9g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g433g364kcal4.8g79.3g1.7g7.8g
Fariinisokeri82g333kcal0g81.9g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl35g203kcal7.4g1.9g17.7g4.1g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)228g731kcal31.5g132.5g7.3g28.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2856g5660kcal139.8g658.4g264.8g92.8g
Valittu annoskoko1428g2830kcal69.9g329.2g132.4g46.4g
Annoskoko puolitettuna714g1415kcal35g164.6g66.2g23.2g
Arvot/100g100g198kcal4.9g23.1g9.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65218