Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g140g39kcal0.8g8.3g0.3g3.5g
Selleri, annos 50g140g20kcal1.4g4.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Paprika, punainen140g36kcal1.3g6.4g0.6g2.8g
Herkkusieni 161g26kcal3.4g0.5g0.5g2.4g
Hillosipuli, Rainbow105g37kcal0.9g7.3g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g11g95kcal0g0g10.5g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria560g616kcal117.6g0g14g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g11g5.8kcal0.5g0.8g0.1g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g11g6.3kcal0.6g0.9g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g11g7.9kcal0.8g1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2856g1851kcal258.2g72.2g53g22.2g
Valittu annoskoko1428g925kcal129.1g36.1g26.5g11.1g
Annoskoko puolitettuna714g463kcal64.6g18.1g13.3g5.6g
Arvot/100g100g65kcal9g2.5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87604