Lucian piparit (joulu)

Sulata voi, jäähdytä.

Vatkaa munat, sokeri ja siirappi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää voi vähitellen, vatkaa kunnes kuohkeaa.

Sekoita mausteet ja sooda jauhoihin, lisää jauhot muuhun seokseen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2859 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g250g1825kcal2.5g2.5g200g0g
Siirappi, tumma250g800kcal0.2g185g0g0g
Sokeri 250g1015kcal0g249.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu102g129kcal11.2g0.3g9.2g0g
Neilikka, annos 4g7.5g27kcal0.3g6g0.3g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.5g27kcal0.3g6g0.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai563g1969kcal67.5g399.4g11.8g16.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2859g11583kcal164g1697.8g443.2g33.8g
Valittu annoskoko1430g5792kcal82g848.9g221.6g16.9g
Annoskoko puolitettuna715g2896kcal41g424.5g110.8g8.5g
Arvot/100g100g405kcal5.7g59.4g15.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103132