Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)39g16kcal0.7g3.2g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)39g14kcal0.6g2.7g0g0.5g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g25g22kcal1.3g4g0.1g1.9g
Pirkka naudan jauheliha 400g40g91kcal7.6g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g284kcal20.4g19.8g13.8g4.8g
Valittu annoskoko143g142kcal10.2g9.9g6.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna72g71kcal5.1g5g3.5g1.2g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791