Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 25g19kcal4.4g0g0.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 25g8.5kcal0.3g1.3g0g0.7g
Tomaattimurska 25g7.3kcal0.1g1.3g0g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kurkuma, annos 2g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g107kcal10g5.8g4g2.6g
Valittu annoskoko143g54kcal5g2.9g2g1.3g
Annoskoko puolitettuna72g27kcal2.5g1.5g1g0.7g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216804