Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 31g11kcal0.2g1.7g0g0.4g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g20g120kcal4.8g1.3g10.8g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g31g19kcal3.1g1.3g0.1g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)1.9g0.2kcal0g0g0g1.6g
Kananmuna kuoreton 58g82kcal7.2g0.2g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g465kcal30.6g9.4g33.6g4g
Valittu annoskoko143g233kcal15.3g4.7g16.8g2g
Annoskoko puolitettuna72g116kcal7.7g2.4g8.4g1g
Arvot/100g100g163kcal10.7g3.3g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500