Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g63g16kcal0.6g3.1g0.1g1.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska Eldorado31g6.1kcal0.4g1.1g0g0.4g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g12g34kcal3.9g0.2g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g219kcal21.8g9.4g10.4g4.2g
Valittu annoskoko143g110kcal10.9g4.7g5.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna72g55kcal5.5g2.4g2.6g1.1g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.3g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99763