Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 19g6.6kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Lanttu 5.4g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.3g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka2.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Seiti pakaste 28g22kcal4.9g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g111kcal13g4.4g4.2g1.6g
Valittu annoskoko143g56kcal6.5g2.2g2.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna72g28kcal3.3g1.1g1.1g0.4g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.5g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315160