Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g1.5g1.5kcal0g0.4g0g0.2g
Mantelirouhe, 1 rkl3g17kcal0.6g0.2g1.5g0.3g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl7.5g3.7kcal0g0.8g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g38g23kcal0.1g5.6g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä19g32kcal0.2g8.3g0.2g0g
Flora Vanilla 12%38g71kcal1.7g6g4.5g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g38g24kcal4.1g1.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g345kcal13.4g45.8g12.6g1g
Valittu annoskoko143g173kcal6.7g22.9g6.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna72g86kcal3.4g11.5g3.2g0.3g
Arvot/100g100g120kcal4.7g16g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301