Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g25g24kcal1.8g3.8g0.3g2g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g25g25kcal2g3.8g0.2g2g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.7g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Ruokakerma ingman 5%22g19kcal0.8g1.3g1.1g0g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g152kcal9.8g19.6g3.8g8.4g
Valittu annoskoko143g76kcal4.9g9.8g1.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna72g38kcal2.5g4.9g1g2.1g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.8g1.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116295