Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 31g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)25g21kcal1.5g4g0.1g1.3g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 25g34kcal0.7g6.1g0.6g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.7g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g221kcal14.4g24.8g7g5.8g
Valittu annoskoko143g111kcal7.2g12.4g3.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna72g55kcal3.6g6.2g1.8g1.5g
Arvot/100g100g77kcal5g8.7g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345530