Hannan äitienpäivän omenarahka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää joukkoon kerma ja rahka, joidenka jälkeen perunajauho ja mausteet.

Kaada taikinavuokaan ja laita omenalohkot päälle.

Laita uunin 175 celsiusasteeseen niin kauaksi aikaa, että jähmettyy ja pinta muuttuu kellertäväksi tai rusehtavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1019 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g35g23kcal3.9g1.5g0.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g56g19kcal0.1g4g0.2g1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 8.4g28kcal0g6.9g0g0.1g
Kerma, ruoka 15% Flora14g21kcal0.2g0.5g2.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g3.1kcal0g0.7g0g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)14g18kcal1.5g0g1.3g0g
Rusina 8.4g25kcal0.2g5.1g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g322kcal11.8g49.4g7.4g3.8g
Valittu annoskoko143g161kcal5.9g24.7g3.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna72g81kcal3g12.4g1.9g1g
Arvot/100g100g113kcal4.1g17.2g2.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178313