Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.2g0g7.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 19g12kcal0.6g0.9g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Korppujauho 2.3g8.6kcal0.2g1.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pekoni atria16g56kcal2.4g0g4.8g0g
Porkkana 18g6kcal0.1g1g0g0.5g
Hunaja 1.4g4.6kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g441kcal36.4g10.2g27g1.4g
Valittu annoskoko144g221kcal18.2g5.1g13.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna72g110kcal9.1g2.6g6.8g0.4g
Arvot/100g100g154kcal12.7g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219731