Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Flora punainen, annos 10g2.8g15kcal0g0g1.7g0g
Soijarouhe, tumma, 30g28g91kcal14.1g8.4g0.1g1.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 14g46kcal0.3g0.4g4.9g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g56g11kcal0.7g1.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g350kcal31.2g25g13.8g4.4g
Valittu annoskoko144g175kcal15.6g12.5g6.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna72g88kcal7.8g6.3g3.5g1.1g
Arvot/100g100g122kcal10.9g8.7g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266721