Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 16g10kcal0.1g1.8g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 18g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Porkkana 10g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juuriselleri 7.8g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli 6.6g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 59g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g7.8g20kcal0.2g0.4g2.1g0g
Piparjuuri, annos 10g10g3.6kcal0.4g1.1g0g0.7g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g10g12kcal0.2g0.5g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g133kcal3g15.4g6.4g4.2g
Valittu annoskoko144g67kcal1.5g7.7g3.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna72g33kcal0.8g3.9g1.6g1.1g
Arvot/100g100g47kcal1g5.4g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331767