Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.6kcal0.2g1.4g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu1.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Lehtiselleri 2.9g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%7.3g12kcal0.2g0.2g1.1g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl3.7g2.7kcal0.1g0.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g94kcal1.6g9.2g5.6g2.2g
Valittu annoskoko144g47kcal0.8g4.6g2.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna72g24kcal0.4g2.3g1.4g0.6g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153944