Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali13g2.8kcal0.2g0.4g0g0.3g
Punajuuri 15g5.9kcal0.2g1.1g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 22g17kcal0.4g3.4g0g0.2g
Porkkana 13g4.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]7.4g25kcal0.9g0g2.8g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 22g61kcal2.3g1.8g5.1g0g
Sitruuna kuorittu 1.3g0.5kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g238kcal8.6g15.8g15.8g2.6g
Valittu annoskoko143g119kcal4.3g7.9g7.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna72g60kcal2.2g4g4g0.7g
Arvot/100g100g83kcal3g5.5g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249209