Jauhelihapiirakka

Painele piirakka vuoan pohjalle ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Paista sillä välin jauheliha ja kuutioitu sipuli.

Lisää mukaan tuorejuusto ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää paprikat sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Kaada jauhelihaseos piirakkapohjan päälle.

Laita siivutetut tomaatit pinnalle ja kaada päälle muna-kermaseos.

Ripottele lopuksi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g35g133kcal1.9g11.2g8.7g0.6g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen35g49kcal6.6g0g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)6.1g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka11g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Viola metsäsieni kevyt tuorejuusto (Valio), annos 15g18g30kcal1.3g0.9g2.3g0.5g
Kananmuna kuorineen punnittu11g13kcal1.2g0g0.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl8.7g30kcal0.2g0.3g3.1g0g
Tomaatti 7g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Emmental edam maukas pizza- ja pastajuustoraaste (Valio), annos 100g13g35kcal4.3g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g591kcal31.4g26.8g38.8g3g
Valittu annoskoko143g296kcal15.7g13.4g19.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna72g148kcal7.9g6.7g9.7g0.8g
Arvot/100g100g206kcal10.9g9.3g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280671