Punajuuri-aurajuustokeitto

Keitä punajuuria, sipulia, lihaliemikuutioita, pippurisekoitusta 40 min.

Lisää joukkoon hunaja, kerma ja aurajuusto.

Lämmitä, kunnes aurajuusto on sulanut.

Koristele persiljalla.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tiiuzca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 47g18kcal0.5g3.2g0.1g1.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g9g24kcal2.5g0g1.6g0g
Hunaja 1.3g4.3kcal0g1.1g0g0g
Kevyt ruoka 4% (Rainbow), annos 200g13g7.5kcal0.1g0.7g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g122kcal6.6g11.4g5g2.8g
Valittu annoskoko144g61kcal3.3g5.7g2.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna72g31kcal1.7g2.9g1.3g0.7g
Arvot/100g100g42kcal2.3g4g1.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340111