Broileri-tomaattivuoka

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön siksi aikaa, kun keräilet muita raaka-aineita ja voitelet vuoan.

Halkaise ja huuhtele purjo / sipuli ja leikkaa puolirenkaiksi.

Paista broilerisuikaleet öljyssä, mausta chilillä, pippurilla ja yrteillä.

Kaada suikaleet vuokaan, sekoita joukkoon makaroni ja karkeaksi raastettu kesäkurpitsa.

Kuumenna pannussa vesi ja murennettu kanaliemikuutio sekä ruoka5%.

Kaada neste vuokaan ja sekoita.

Kypsennä n. 25 minuuttia uunin alimmalla tasolla.

Sekoita pari kertaa.

Ota uunista ja levitä pinnalle tomaattiviipaleet ja ripottele juustoraaste niiden päälle.

Nosta uunin keskimmäiselle tasolle ja kypsennä vielä n. 10 minuuttia.

Anna vuoan vetäytyä 10 minuuttia ennen ruokailua.

Nauti lisäkkeeksi salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1838 grammaa

Keygen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g23g22kcal4.7g0g0.2g0g
Makaroni ( tumma Torino )23g82kcal4.2g13.8g0.9g1.4g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 16g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Ruokakerma 5%, cocos&lime (Valio), annos 250g20g15kcal0.4g1g0.9g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu2.3g6.1kcal0.7g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 16g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g288kcal21g32.6g7g4g
Valittu annoskoko144g144kcal10.5g16.3g3.5g2g
Annoskoko puolitettuna72g72kcal5.3g8.2g1.8g1g
Arvot/100g100g100kcal7.3g11.4g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163572