Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.7g0g
Kaali, valkokaali75g16kcal0.9g2.5g0.1g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 3.7g12kcal0.3g2.4g0.1g0.3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g260kcal17g12.4g15.2g5g
Valittu annoskoko144g130kcal8.5g6.2g7.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna72g65kcal4.3g3.1g3.8g1.3g
Arvot/100g100g91kcal5.9g4.3g5.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264423