Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.3g2.9g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Lohifileepalat (Findus)38g49kcal7.9g0.2g1.9g0g
Purjosipuli 3.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kalaliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.5g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g199kcal17.2g10.4g9.6g1g
Valittu annoskoko144g100kcal8.6g5.2g4.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna72g50kcal4.3g2.6g2.4g0.3g
Arvot/100g100g69kcal6g3.6g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297742