Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 33g40kcal6.9g0g1.3g0g
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 4.4g3.3kcal0.2g0.6g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.6g3.4kcal0g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g36g21kcal0.5g4.6g0g0.3g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Paprika punainen 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g205kcal16g14.6g8.4g1.4g
Valittu annoskoko144g102kcal8g7.3g4.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna72g51kcal4g3.7g2.1g0.4g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236